Gamers hebben het meeste seks

Gamers hebben het meeste seks

Gamers hebben meer seks dan sportschooltypes - en alle andere mannen

Door |

Uit onderzoek blijkt dat gamers meer seks hebben dan elke andere ‘mannenstam’. Ja, zelfs meer dan sportschooltypes en hipsters. En voordat je gamers beschuldigt van liegen over hoe vaak ze het doen, moet je weten dat het onderzoek niet de gamers zelf heeft bevraagd. Het waren hun vriendinnen die antwoord moesten geven.

Het stereotype van de gefrustreerde en geile gamer is precies wat het is. Een stereotype. Vandaag de dag spelen heel veel verschillende typen jongens en mannen games. Maar het is nog meer een stereotype omdat ze gewoon meer seks blijken dan niet-gamende mannen. Wel – schrik niet – zes keer per week.

Zo zat het seksonderzoek in elkaar

2.357 Britse vrouwen die het afgelopen jaar in een relatie zaten zijn gevraagd om hun man of vriend in een van de volgende categorieën in te delen: sporter, hipster, gamer, rocker, vader, nerd, trendsetter of tokkie.

Daarna moesten ze aangeven hoeveel seks ze met hun partner hadden. Het gemiddelde voor de genoemde mannencategorieën kwam als volgt uit de bus:

  • Gamer – 6 keer per week
  • Hipster – 4 keer per week
  • Tokkie – 4 keer per week
  • Trendsetter – 3 keer per week
  • Nerd – 3 keer per week
  • Rocker – 2 keer per week
  • Sporter – 1 keer per week
  • Vader – 1 keer per 2 weken

Om het zelfvertrouwen van gamers nog wat extra stimulans te geven: ze kwamen ook op de eerste plek op het gebied van vrijgevigheid. 59% van de gamers zou de behoeften van hun vriendin of vrouw voor die van zichzelf plaatsen. De meest zelfzuchtige groep mannen bleken de ‘trendsetters’. Slechts 16% van hen zorgde er in de eerste plaats voor dat de dame aan haar trekken kwam.

Vraagtekens

Toch plaatsen we vraagtekens bij dit Britse interview dat via een website werd uitgevoerd. Hier komt uit dat de meeste mannen meer seks zouden hebben dan wat uit andere onderzoeken blijkt. Zo is bekend dat 18 tot 29 jarigen gemiddeld ongeveer twee keer per week seks hebben.

En natuurlijk, dit onderzoek doet geen recht aan het leven van alleenstaande mannen die in een van de categorieën vallen. Daarbij: hoe zit het met mannen die in meerdere categorieën vallen? De hipster-vader die games speelt, vaak naar de sportschool gaat en van rockmuziek houdt?

Zes keer per week klinkt bovendien verdacht vaak als het aantal keren dat je beste vriend op de middelbare school volgens eigen zeggen seks had, zelfs als je hem nog nooit met een meisje had gezien.

Bron: askmen.com, foto: YouTube

Sociaal is liefde!

Vond jij dit een waardevol of leuk artikel? Deel of like het dan even!