Virtual reality seks: seks met een seksrobot

De seksrobot komt eraan!

Door |

De markt voor innovatieve seksgadgets zit in de lift, zo bleek wel op IFA Berlijn. De komende jaren gaan we allemaal aan de VR-seks en ook de seksrobot komt steeds dichterbij. Tenminste, als het aan de bedrijven ligt die zich met deze lucratieve markt bezighouden.

Zoals je weet is de erotische sector sinds de introductie van de videorecorder een enorme motor voor de techsector. Als je er iets mee kunt wat met seks te maken heeft, dan komt het wel goed met de innovatie.

Vibrator op afstand

Het bedrijf MysteryVibe stond dit jaar voor het eerst op de beurs. De bedrijf is gespecialiseerd in slimme seksspeeltjes, die op afstand kunnen worden bestuurd. Zo hebben ze een vibrator die je partner met een app op zijn mobiele telefoon kan besturen. Of je doet dat natuurlijk zelf.

De seksindustrie draait op dit moment voornamelijk nog op content. Virtual reality is daarin de nieuwste trend. De website PornHub heeft bijvoorbeeld al 1.800 VR-films in het assortiment. Met een VR-bril en zo’n film begeef je je direct in de ‘actie’.

Vooralsnog kijk je vooral toe, maar de ontwikkelingen gaan snel. Verwacht wordt dat je binnen korte tijd je geheim eigen virtuele sekservaring samen kunt stellen.

De seksrobot, krijg je al zin?

De seksrobot, krijg je al zin?

Seksrobot

En dan komt ook de seksrobot er nog aan. Eind van dit jaar komt het bedrijf Realdoll, bekend van de realistische sekspoppen, met een robot die 50.000 dollar gaat kosten: de Realbotix. Deze vrouwelijke robot bedrijft met alle plezier de liefde met je, maar kan desgewenst ook dingen voor je uitrekenen, moppen tappen en uit Shakespeare citeren. Ze beschikt over artificiële intelligentie. Deze robot zal ook geheel aan te sturen zijn vanuit een app.

De seksrobot beschikt over een uitgebreide set aan gezichtsuitdrukkingen en kan ook ‘zien’. Desgewenst kun je ook het gezicht veranderen (kom daar maar eens om bij je vrouw of vriendin).

Kun je ook niet wachten om zelf met een seksrobot aan de slag te gaan?

Beeld seksrobot: Realbotix

Sociaal is liefde!

Vond jij dit een waardevol of leuk artikel? Deel of like het dan even!