Adverteren

Geekly is een website die snel groeit en blijft groeien. We hebben dan ook een flink bereik opgebouwd in ons eerste jaar op internet. Op deze pagina vind je meer informatie over adverteren op Geekly. Zo kun je zien wat je kunt verwachten voordat je besluit ons te contacteren over een eventuele bannerplek of advertorial. Hieronder hebben wij een beknopt overzicht gemaakt van het bereik, de statistieken en de advertentiemogelijkheden van Geekly.

Advertentiemogelijkheden

Op Geekly hebben we een aantal verschillende advertentiemogelijkheden qua banners:

 1. Een skyscraper (300×600 pixels) in de sidebar van de site.
 2. Een vierkante banner (300×250 pixels) in de sidebar van de site.
 3. Horizontale banner aan het begin of eind van een artikel.

Buiten banners om bieden we ook advertentiemogelijkheden aan in de vorm van content:

 1. Advertorial: Wij schrijven een advertorial voor een product of je levert zelf een artikel aan. Dit wordt vervolgens op de site geplaatst en gecommuniceerd via onze social kanalen.
 2. Sponsored content: Als bedrijf kun je je naam verbinden aan een normaal geschreven artikel over een bepaald onderwerp. In overleg bepalen we over welk onderwerp geschreven moet worden.

Feiten en cijfers

Ondanks het feit dat wij heel transparant en makkelijk zijn in het communiceren van onze statistieken, gaat het ons iets te ver om hier complete PDF bestanden met Analytics uitdraaien te plaatsen. Deze kunnen bij serieuze interesse natuurlijk altijd overlegd worden. Voor nu hebben we in ieder geval al een aantal leuke getallen voor je (laatst bijgewerkt op: 10-03-2016):

 • Wij hebben per maand gemiddeld 21.000 unieke bezoekers.
 • Deze bezoekers genereren gemiddeld 40.000 pagina weergaven.
 • Dit is voor:
  • 34,2% organisch zoekverkeer
  • 46,3% sociaal verkeer
  • 13,2% direct verkeer
  • 6,2% verwijzend verkeer
  • 0,2% overig verkeer
 • Wij hebben 4.442 fans op Facebook en blijven groeien.

Wij kunnen wat voor je betekenen!

Wil je graag met ons in contact komen om te beginnen met adverteren? Wil je dat wij een advertorial voor je schrijven? Of wil je graag iets wat hierboven niet besproken is? Dat kan! Neem even contact met ons op via onderstaand formulier en wij komen binnen 24 uur bij je terug met een antwoord.

Je naam
Je e-mail
Waar wil je het over hebben?
Tot slot, jouw bericht