De 5 beste GTA V PC Fan-Made films

Door |

Grand Theft Auto V is nog maar net uit op de PC, maar nu al duiken de eerste geweldige filmpjes op online. Veel creatieve geesten zijn meteen aan de slag gegaan met de Rockstar Editor, en het resultaat is vaak even hilarisch als vermakelijk. We zetten vijf filmpjes op een rijtje.

Sins of the Past

Youtuber Danz Newz vertelt ons het tragische verhaal van een man die alles, maar dan ook alles doet om zijn familie te beschermen. Helaas speelt zijn donkere geschiedenis hem parten.

The Police Chase

Dit filmpje is nu eigenlijk al een klassieker, en kwam kort na de release van GTA V op de PC uit. Het hele filmpje gaat over een politie-achtervolging, maar niet zomaar eentje: Het is alsof Michael Bay besloot een GTA V film te maken. Het resultaat is een achtbaanrit aan actie en ontploffingen, zonder ook maar één seconde rust.

Franklin, The Creep

De grote open wereld van GTA V biedt vele mogelijkheden, en voor iedereen is er dan ook wel wat te doen. Dat leidt soms tot hilarische en tegelijkertijd erg ongemakkelijke filmpjes, zoals deze. Franklin maakt er in “Franklin, The Creep” een sport van om mensen te terroriseren op het strand. Het resultaat is inderdaad creepy..

Glitchy Beauty

De PC-versie van GTA V is nog maar net uit, wat betekent dat er nog aardig wat bugs in het spel zitten. James McVinnie gebruikt de Rockstar Editor, exclusief voor de PC, om de schoonheid van bugs in beeld te brengen. Hij is bekend van verschillende ambitieuze Team Fortress 2 projecten, die prachtige films afleverden van vaak tientallen minuten.

Sunday Drifting

Waarom zou je de politie ontwijken door weg te scheuren, als je ook gewoon rondjes om hen heen kan driften? “GTA Wise Guy” laat zien hoe leuk het is om auto te rijden in de game, in een filmpje vol filmische actie.

 

Sociaal is liefde!

Vond jij dit een waardevol of leuk artikel? Deel of like het dan even!