Uncharted 4: eindelijk met z’n tweeën spelen

Uncharted 4: eindelijk met z’n tweeën spelen

Co-op voor Uncharted 4 komt in december

Door |

Uncharted 4 behoort natuurlijk tot de beste spellen voor jouw PS4. Dagelijks loggen duizenden games in om een potje te knallen in de uitstekend gebalanceerde multiplayer. Pas als je weer eens een ouder deel uit de Uncharted-serie opstart, merk je hoe verfijnd de multiplayer van het laatste deel is. We misten tot nu toe alleen één ding dat de ervaring van de vorige games zo goed maakte. De co-op-modus. Maar goed nieuws: Naughty Dog belooft dat deze in december wordt toegevoegd. En je kunt niet alleen met z’n tweeën, maar ook met z’n drieën spelen.

De co-op-modus in Uncharted 4 heet Survival en net als in Uncharted 2 en Uncharted 3 is het een modus die gebaseerd is op aanvalsgolven van vijanden. Die golven worden steeds moeilijker. Er zijn er wel 50. Je zult steeds specifieke opdrachten krijgen zoals het verdedigen van een bepaald gebied, het verzamelen van schatten binnen een tijdslimiet en het uitschakelen van gemarkeerde vijanden.

Er zullen ook modifiers zijn waarmee je de games voor twee spelers interessanter kunt maken. Bijvoorbeeld: alleen spelen met pistolen, alleen headshots en verschillende moeilijkheidsgraden. Als je de game hebt uitgespeeld op niveau ‘moeilijk’, speel je de modus ‘verpletterend’ vrij.

Piratenbazen

Je zult het niet makkelijk krijgen met golven van de meest agressieve bruten, snipers en jagers. Na elke tien golven krijg je een piratenbaas voorgeschoteld, die je zult moeten verslaan.

Survival krijgt z’n eigen voortgangssysteem met speciale uitdagingen en wapenuitrustingen. Als je rang voor deze modus stijgt, krijg je upgrades voor je wapens en specifieke boosters. Er zijn ook grappige uitrustingen die je alleen met Survival kunt verdienen, maar die je ook in de andere spelmodi kunt gebruiken.

Knallen met de kerstdagen

Uncharted 4: Survival wordt als add-on beschikbaar gesteld in december. Dat wordt lekker knallen met twee of drie spelers rond de kerstdagen! Wij kunnen nauwelijks wachten.

Check ook de trailer van Survival Mode voor Uncharted 4:

Bron: geek.com

Sociaal is liefde!

Vond jij dit een waardevol of leuk artikel? Deel of like het dan even!