4 aankondigingen die wij kunnen verwachten van het Google event

Door |

Vanavond 18:00 Nederlandse tijd is er een Google event waarbij een hoop nieuwe aankondigingen verwacht worden, maar wat wordt er dan allemaal verwacht?

Nexus toestellen

Geruchten zijn er genoeg over de nieuwste Nexus toestellen die hopelijk vanavond aangekondigd worden. Het lijkt er op dat de nieuwste toestellen van Google de Nexus 5X en Nexus 6P gaan heten, gefabriceerd door respectievelijk LG en Huawei. Er zou al een presentatie gelekt zijn voor vanavond en dus zouden de specificaties hiervan al bekend zijn. Hier zitten veel mee- en tegenvallers tussen waarbij je kunt denken aan een batterij van 3450 mAh en een Snapdragon 810 v2.1 processor en het ontbrekend van draadloos opladen en optische beeldstabilisatie. Een ding is zeker: We zullen niet lang hoeven wachten op een nieuwe Nexus telefoon en de prijs-kwaliteit verhouding zal weer zijn wat we van Google gewend zijn.

Lees ook: Stagefright lek, wat houdt het in en is er een oplossing?

Android Marshmallow

Google heeft tijdens hun Keynote van dit jaar Android M aangekondigd, ruime tijd later werd de naam bekend gemaakt: Android Marshmallow. Maar wanneer is de uitrol hiervan? Er zijn geruchten dat dit 5 oktober zal zijn. En wij hopen dat dit vanmiddag officieel bekend gemaakt zal worden.

Nieuwe Chromecast

Ook zou er een nieuwe Chromecast aangekondigd worden die een verbetering zou zijn van zijn voorganger. Deze zou een beter resolutie hebben, een betere performance hebben en deze zou geproduceerd worden in drie verschillende kleuren. De app zou ook geüpdate worden en zou door je telefoon kunnen kijken en suggesties doen voor apps die op je telefoon staan die je kunt gebruiken om iets te streamen.

Lees ook: De Chromecast, een jaar later

Chromecast Audio

Ook zou een nieuw soort type Chromecast aangekondigd worden, de Chromecast Audio. Hiermee zou je muziek kunnen streamen naar je speakers. De dongel wordt aangesloten op je speakers en je kunt muziek er naar toe sturen. Wanneer je zelfs meerdere Chromecasts hebt kun je gesynchroniseerd muziek afspelen door je hele huis. Handig voor een feestje, maar laten we eerst maar eens afwachten wat er vanmiddag gezegd wordt.

Sociaal is liefde!

Vond jij dit een waardevol of leuk artikel? Deel of like het dan even!