Gelukkig nieuwjaar van Geekly

Het beste van Geekly in 2015

Door |

Het jaar zit er weer op. Het was een veelbewogen jaar in de verschillende onderwerpen die wij behandelen. Hieronder kun je nog even nagenieten van onze toppers van het afgelopen jaar.

Verstrooid zijn kan duiden op hoge intelligentie

Het onderzoek van het jaar! Uit dit onderzoek bleek dat mensen die vaak spullen kwijtraken en snel afgeleid zijn misschien weleens veel slimmer kunnen zijn dan andere mensen.

Lees het artikel hier

 

Laat zien wie je beste vrienden zijn met Snapchat Smileys

Snapchat heeft afgelopen jaar na afwezigheid van de eerdere “beste vrienden lijst” functionaliteit smileys geïntroduceerd. Als je na de update een berichtje ontvangt van een goede Snapchat-vriend zal hier een hartje bij getoond worden. Krijg je een berichtje van iemand anders die geen goede vriend is, wordt er een andere smiley getoond.

Lees het artikel hier

 

Dit zijn de beste goedkope Android Tablets

Stel je voor, je zoekt een tablet, maar je ziet door de bomen het bos niet meer en hebt geen idee wat je moet kopen. Tegenwoordig zijn er erg veel verschillende tablets te krijgen, in iedere prijsklasse. Deze lijst concentreert zich op de lagere prijsklasse tot 200 euro.

Lees het artikel hier

 

Operatie Parijs: Anonymous haalt 5500 ISIS Twitter accounts neer

IS was afgelopen jaar uiteraard volop in het nieuws, nadat hackerscollectief Anonymous hen de oorlog heeft verklaard waren er ook volop nieuwtjes rondom de hackersgroep. Deze kon je via Geekly op de voet volgen en dit artikel is daar een goed voorbeeld van.

Lees het artikel hier

 

Telefoon ’s nachts opladen, do or don’t?

Veel mensen leggen hun telefoon s’nachts aan de lader, maar is dat wel zo goed voor je telefoon? Dit artikel gaat uitgebreid op het artikel in en legt uit waarom het al dan niet handig is om te doen.

Lees het artikel hier

 

6 hobby’s die ons slimmer maken

Iedereen heeft hobby’s, maar sommige hobby’s zorgen ervoor dat de potentie van jouw intelligentie kunnen verhogen. Bekijk de lijst om jouw nieuwe hobby voor 2016 uit te zoeken.

Lees het artikel hier

 

5 bijzondere manieren dat smartphones gehackt worden

Technologie verbeterd snel, maar de manier waarop de beveiliging van nieuwe gadgets ondermijnd kan worden ook. Deze lijst is samengesteld om aan te tonen welke bizarre manieren er worden gebruikt om smartphones te kunnen hacken.

Lees het artikel hier

 

Best verdienende Youtuber verdient 4.9 miljoen met uitpakken kinderspeeltjes

Youtube is een goudmijntje als je het goed aanpakt. Veel mensen maken filmpjes van wat zij leuk vinden, zo ook deze vrouw die haar brood verdiend met het openen van Disney kinderspeeltjes.

Lees het artikel hier

 

5 dingen die je waarschijnlijk niet weet van de Bugatti Veyron

De Bugatti Veyron is een bijzondere auto, maar hoe zit het apparaat nou precies in elkaar? Lees het in deze lijst.

Lees het artikel hier

 

Youtuber bouwt echt werkende smartphone in Minecraft

Minecraft kent maar weinig grenzen, dat benadrukt deze Youtuber nog maar eens extra. De man heeft het namelijk voor elkaar gekregen om een werkende telefoon te bouwen in het spel. Hoe hij het precies gedaan heeft kun je lezen in het artikel.

Lees het artikel hier

Bedankt aan alle trouwe lezers het afgelopen jaar en wij zien jullie graag terug in 2016. Gelukkig nieuwjaar!

Sociaal is liefde!

Vond jij dit een waardevol of leuk artikel? Deel of like het dan even!