Zo krijg je gratis Google Play Store tegoed

Door |

Wil jij ook zo graag iets kopen vanuit de Google Play Store maar heb je geen tegoed, of wil je hier toch liever niet zomaar geld aan uitgeven? Met deze manier is het heel makkelijk om aan gratis tegoed te komen voor de Google Play Store.

Om te zorgen dat je apps, films, boeken of muziek kunt kopen vanuit de Google Play Store heb je een betaalmiddel nodig. Om een betaalmiddel toe te voegen heb je een credit card of een tegoedkaart nodig. Maar er is ook nog een derde optie: gratis Google Play Store tegoed krijgen door enquêtes in te vullen. Dit doe je met de app Google Opinion Rewards. Met deze app vul je in in welke doelgroep je valt met een oefen enquête. Nadat je deze hebt ingevuld zul je elke keer weer een melding krijgen wanneer er een enquête is die je in kunt vullen.

 

Nadat je de enquête hebt ingevuld krijg je Google Play Store tegoed, en afhankelijk van hoeveel vragen je ingevuld hebt krijg je een bepaald bedrag, dit kan €0,08 cent zijn, maar ook €0,50 cent. En omdat je moet inloggen met je Google account voordat je kunt beginnen is deze meteen gekoppeld en wordt het tegoed automatisch toegevoegd aan je account. Hierdoor is het meteen mogelijk om iets te kopen wanneer je genoeg tegoed hebt, en wanneer het je te lang duurt om genoeg tegoed te krijgen kun je natuurlijk altijd nog een tegoedkaart kopen of een credit card toevoegen.

Sociaal is liefde!

Vond jij dit een waardevol of leuk artikel? Deel of like het dan even!