Gratis iTunes Tegoed

Zo krijg je gratis iTunes tegoed

Door |

Je kent het wel: je wilt eigenlijk iets hebben uit iTunes, maar je wilt hier liever niet voor betalen. Hoe lekker zou het zijn om gratis iTunes tegoed te hebben, wat je uit kunt geven aan apps, e-books of muziek? Met deze methode krijg je gratis iTunes tegoed.

Als je apps, films, boeken of muziek wilt kopen op iTunes heb je een betaalmiddel als een creditcard of een tegoedkaart (die je in de supermarkt kunt kopen) nodig. Er is echter ook nog een andere mogelijkheid. Gratis iTunes tegoed verdienen door enquêtes in te vullen. Dit doe je met de app QuickThoughts die je gratis vanuit iTunes kunt downloaden.

In deze app moet je aangeven in welke doelgroep je valt met een oefenenquête. Wanneer je deze hebt ingevuld zul je elke keer weer een melding krijgen wanneer er een nieuwe enquête is die je kunt doen. Met elke enquête die je invult, verdien je een paar cent gratis iTunes tegoed. Het gaat niet supersnel, maar sommigen enquêtes leveren je toch wel een halve euro op. En het kost je niet veel tijd om de vragenlijsten in te vullen.

Een paar reacties van gebruikers van de QuickThoughts app:

  • Goed en makkelijk!
  • Het duurt even, maar dan heb je ook wat! Je valt wel soms uit de enquête, maar ik heb al €8,00! Nog 4 enquêtes, en ik heb en €10,00 iTunes bon!!
  • Tot €3,00 gaat het snel. Daarna wordt je regelmatig uit een vragenlijst gegooid en dat vaak pas aan het einde.

Gratis iTunes tegoed als cadeaubon

Als je eenmaal € 10 aan enquetes hebt gespaard, krijg je je tegoed in de vorm van een iTunes cadeaubon uitgekeerd. Je cadeaubon kun je vervolgens gebruiken om jouw favoriete muziek, films, apps, tv-programma’s en boeken aan te schaffen. Je moet wel 18 jaar of ouder zijn om hieraan deel te kunnen nemen.

Doe er je voordeel mee en profiteer van gratis iTunes tegoed. Heb je geen iOS-apparaat maar een Android-apparaat? Je kunt ook enquêtes invullen voor gratis tegoed uit de Google Play Store.

Sociaal is liefde!

Vond jij dit een waardevol of leuk artikel? Deel of like het dan even!