55 tips van Google om dit schooljaar van jou te maken

Door |

De scholen zijn weer begonnen, en dat houdt dus ook in dat er weer van allemaal soorten diensten gebruikt gemaakt gaat worden om zo efficiënt mogelijk te kunnen leren. Ook Google wil daaraan meedoen en heeft 55 tips uitgebracht om te zorgen dat je zo goed mogelijk leert, maar dan met de diensten van Google natuurlijk.

Diensten

Google heeft veel verschillende diensten en wil natuurlijk dat iedereen daar zoveel mogelijk gebruik van maakt. Ook hebben ze een speciale afdeling waarbij ze tips geven over hoe je zo goed mogelijk deze diensten kunt gebruiken. Dit gecombineerd met dat de school weer begonnen is maakt natuurlijk dat Google zorgt door tips uit te brengen dat meer mensen de diensten van Google gaan gebruiken, in dit geval dus voor school. Niet alleen is dit handig voor Google, maar wanneer mensen de diensten dus ook goed gebruiken zou dit er dus ook voor moeten zorgen dat men -in dit geval- efficiënter zal leren en dat het beter zal gaan op school. Zo helpt Google niet alleen zichzelf, maar ook anderen.

Lees ook: 5 apps voor nu de school weer is begonnen

Engels

De site mag dan wel in het Engels zijn, dit Engels is redelijk simpel opgezet en zal dus gewoon goed te begrijpen zijn. Mocht je nog enige uitleg willen hebben over bepaalde apps, wij hebben zelf al over sommigen wat meer geschreven. Je leest dit hier terug:

Google Now gebruiken

Google Photos gebruiken

Site

De site zelf is heel makkelijk te bezoeken via deze link: https://get.google.com/tips/#!/?category=learn-better, ook kun je er eventueel nog andere tips vinden over hoe je de Google diensten kunt gebruiken zonder in de sfeer te blijven hangen van school. Ook heb je er namelijk tips over, bijvoorbeeld, tijdsbesparing en ‘meer doen’.

Screenshot 2015-08-24 at 23.01.07

Sociaal is liefde!

Vond jij dit een waardevol of leuk artikel? Deel of like het dan even!